© Copyright 2021 swedfed - All Rights Reserved

SwedFed All In 

Ett helt nytt kraftfoder finns nu.

Fodret har haft arbetsnamnet "All In" eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen behöver i kombination med ett normalt grovfoder. Det passar även bra när man går "All In" för att ge sin häst de allra bästa förutsättningarna för att må bra och kunna prestera!

Det fanns helt enkelt ingen anledning att byta det namnet!

All In produceras i Sverige och 98% av råvarorna är odlade i Sverige. GMO fritt!

All In är ett koncentrerat basfoder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse, många olika fibrer och en hög koncentration av vitaminer och mineraler.

All In är ett basfoder som passar bra till de flesta typer av hästar som har ett behov av att komplettera grovfodret med något mer än bara ett mineralfoder.

All In kan med fördel kombineras med exempelvis havre till hästar som av olika anledningar behöver mer kraftfoder eller med olja till hästar som behöver ännu mer energi och ändå bör undvika spannmål.

All In finns i två varianter; Original och Pellets

All In finns att köpa hos SwedFed och hos återförsäljare. Kontakta oss om du är nyfiken på att prova men inte har någon återförsäljare i din närhet.

Maila info@swedfed.se eller ring Helen; 0708-136799 för mer information!

SwedFed MinerAll - NYHET! 

MinerAll är ett smakligt mineralfoder med tillsatta vitaminer tillverkat i Sverige. GMO fritt!

MinerAll innehåller en stor andel organiskt bundna spårämnen och selen är endast tillsatt i form av selenjäst för ett optimalt upptag i hästens kropp.

MinerAll kan användas som enda komplement till ett grovfoder med högt näringsinnehåll eller som en del av foderstaten när givan av annat kompletteringsfoder inte tillgodoser hela vitamin- och mineralbehovet. Det höga innehållet av spårämnen och vitaminer gör MinerAll till ett lämpligt mineralfoder till avelshästar och hårt arbetande hästar.

MinerAll täcker upp de vanliga bristerna på vitaminer, mineraler och spårämnen i svenska grovfoder. För att veta om grovfodret har avvikande värden behövs en analys av det. En foderstat beräknad utifrån analyserat grovfoder rekommenderas. Om det saknas analys kan generell utfodringsrekommendation användas.

MinerAll finns i 8 kg hink och i 18 kg säck.

SwedFed Zink-Jäst

SwedFed Zink-Jäst är ett fodertillskott som tillför zink i foderstaten. Används när man vet att foderstaten är zinkfattig eller när hästen visar symptom på brist som exempelvis mugg/eksem/hovskador.

Innehållet är Zinkkelat och jästen Levucell SC 10 Titan. Rekommenderad dagsgiva ca 4-6 g till en normalstor häst. Zink-Jäst innehåller 75 mg zink per g och en dagsdos på 4 g tillför 300 mg zink till hästen.

Förpackad i burk som innehåller 500 g och räcker då i ca 100 dagar.

Finns även i 2 kg hink.

SwedFed Potatisprotein

SwedFed Potatisprotein är rent, svenskt potatisprotein.

Används som komplement till en foderstat som är proteinfattig för att tillföra mycket protein av hög kvalitet utan att behöva ge en stor fodergiva.

Kan med fördel kombineras med det spannmålsfria fodret SwedFed All In för att även tillgodose hästens behov av vitaminer och mineraler.

Tygmärken "SPARKAS" & "HINGST"

Märken att fästa i svansen eller i tränset för att upplysa andra ryttare om att hästen
är en hingst eller att den kan sparkas.
Pris: 100 kr/st
Beställning via mail till info@swedfed.se
Ange antal och adress som de ska skickas till
Betalning via Swish eller BG

Mobirise

SwedFed

Mobirise

SwedFed

Mobirise

SwedFed

Designed with Mobirise templates