Kontakt

KONTAKTA GÄRNA!


Hör av dig till mig med dina frågor. Jag som svarar är agronom Helen Pilskog och jag hjälper dig gärna! Skulle det vara något som ligger utanför mitt område så kan jag säkert tipsa dig om vart du kan vända dig istället.

Om SwedFed


SwedFed drivs av mig, Helen Pilskog, som är Husdjursagronom och utbildad på SLU i Uppsala. Jag är uppvuxen med hästar och tack vare en hästtokig mamma har det alltid funnits hästar hemma på gården. Det har varit allt från startande travhästar, islandshästar och avelsston till hopphästar och innan dem ponnyer. Själv har jag alltid älskat att hoppa och vill gärna utbilda mina hästar själv.

Mitt intresse för hästar har inte avtagit med åren och genom utbildningen till agronom kunde jag kombinera detta intresse med mitt intresse för nutrition. Både när det gäller hästar och människor så är vi vad vi äter och att få i sig rätt näring är avgörande för att hålla sig frisk och kunna utföra en god prestation!

Email: info@swedfed.se

KONTAKTUPPGIFTER

Ta gärna kontakt om du har en fråga eller funderar på något!0708-136799info@swedfed.se

FYLL I FORMULÄRET

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret och beskriv ditt ärende. Om foderstat önskas är det enklast att skicka ett mail till info@swedfed.se och där bifoga grovfoderanalysen.

 
 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved