Produkter

SwedFed All In

 

Ett helt nytt kraftfoder finns nu på marknaden. Fodret har haft arbetsnamnet "All In" eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen behöver i kombination med ett normalt grovfoder. Det passar även bra när man går "All In" för att ge sin häst de allra bästa förutsättningarna för att må bra och kunna prestera! Det fanns helt enkelt ingen anledning att byta det namnet!

 

All In är ett koncentrerat basfoder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse, många olika fibrer och en hög koncentration av vitaminer och mineraler.

 

All in är ett basfoder som passar bra till de flesta typer av hästar som har ett behov av att komplettera grovfodret med något mer än bara ett mineralfoder.

 

All In kan med fördel kombineras med exempelvis havre till hästar som av olika anledningar behöver mer kraftfoder eller med olja till hästar som behöver ännu mer energi och ändå bör undvika spannmål.

 

All In finns i två varianter; Original och Pellets

 

All In finns att köpa hos SwedFed och hos återförsäljare. Kontakta oss om du är nyfiken på att prova men inte har någon återförsäljare i din närhet.

Maila info@swedfed.se eller ring Helen; 0708-136799 för mer information!

Tygmärken "SPARKAS" & "HINGST"

 

Märken att fästa i svansen eller i tränset för att upplysa andra ryttare om att hästen är en hingst eller att den kan sparkas.

Pris: 100 kr/st

Beställning via mail till info@swedfed.se

Ange antal och adress som de ska skickas till

Betalning via Swish eller BG

Copyright @ All Rights Reserved